Bedre sex som single eller i parforhold med en god vibrator

By:

Når vi snakker sexlegetøj og erotiske hjælpemidler, kommer vi dårligt uden om vibratoren. En vibrator er traditionelt en dildo med et indbygget vibrations element. Hvor man i gamle dage kunne få vibratorer, som skulle sluttes til lysnettet, kører moderne vibratorer på batterier, hvilket gør dem 100% ufarlige at bruge – også i badet. Og hvor vibratorer af ældre dato var klodsede og ufleksible i brug, har de nyere generationer af vibratorer utroligt mange indstillings muligheder, både hvad angår hastighed, styrke, og vibrations mønster. Der ud over fås vibratorer i mange flere forskellige faconer – en god vibrator behøver ikke længere være penis-formet, men kan antage varierende former, alt efter hvad man skal bruge den til.

Vibratorer til kvinder – for den absolutte ekstase

I dag er der intet tabu omkring det som kvinde at eje en god vibrator. Det er nærmest normen, især efter at Charlotte i den populære tv serie Sex And The City introducerede den utroligt vanedannende Rabbit vibrator, som nærmest blev kult derefter. I kølvandet på den ikoniske Rabbit er der kommet et have af vibratorer til kvinder på markedet, alle med det til fælles, at de er designet til den kvindelige anatomi. Med en vibrator er det muligt for single kvinden at have et ganske berigende sexliv helt uden en partner.

Vibratorer til par

Og skulle Mr. Right alligevel dukke op undervejs, er der ingen grund til at skippe de lækre og godgørende vibrationer. Sidste skrig på markedet for sexlegetøj er nemlig parvibratorer. Der findes vibratorer, som er designet til brug under samleje, og som giver begge parter nydelse under selve akten. Og der er de populære æg, som kvinden lægger i trusserne – for eksempel inden en bytur – og som manden kan kontrollere via en fjernbetjening.

Du kan se alle de nyeste vibratorer til single mænd og kvinder samt par på belugi.dk

Posted in: vibrator