Dit hår er i trygge hænder hos din frisør Valby

By:

Har livet været hårdt ved dit hår – for eksempel efter en periode med stress, sygdom, dårlig ernæring eller blot mangelfuld pleje? Måske har du selv bidraget til hårets glansløse og slidt udseende ved at style det på daglig basis, ved hjælp af kemiske hårprodukter, og anvendelse af krøllejern, glattejern eller føntørrer. Denne daglige udsættelse for ekstrem varme kan tage livet af selv det kraftigste og sundeste hår. Og har du samtidig fået det farvet med syntetisk hårfarve, afbleget håret eller måske krøllet eller udglattet ved hjælp af permanentvæske, er det ikke så sært, hvis dit hår virker tørt og livløst. For det er dét, det er.

Disse behandlinger suger al livskraft ud af dit hår, og efterlader det så tørt som hø. Det er nærmest umuligt at sætte, og det kommer hurtigt til at se rigtig gammelt ud. Og uanset hvor mange hårkure, du forkæler det med, og hvor meget balsam, du anvender efter hver hårvask, vil det slet ikke tage imod. Til sidst kommer der et tidspunkt, hvor du bare har lyst til at klippe håret af. Men før du tyr til så drastiske midler, bør du overveje, om ikke en professionel behandling kan redde dit tørre garn.

Få en luksus hårbehandling hos din grønne frisør i Valby

Ofte er de hårplejeprodukter, man køber i konsumhandlen, ikke tilstrækkelige til at genoprette fugtbalancen i håret. Skal håret virkelig stråle, skal der mere professionelle midler til. Frisør Pii har igennem mange år beskæftiget sig professionelt med behandling af ødelagt hår ved hjælp af grønne og økologisk bæredygtige hårprodukter. I Frisør Piis saloner anvendes fortrinsvis produkter fra det højt estimere brand Aveda. De velduftende, skånsomme og utroligt plejende Aveda pordukter er baseret på udtræk fra blomster og urter, og således 100% naturlige. Book en tid til hår-forkælelse hos din grønne frisør i Valby på frisor-pii.dk – dit hår vil elske dig for det.

Posted in: frisør valby