Få den bedste undervisning på en professionel rideskole

04 januar 2021 Astrid Pedersen
Få den bedste undervisning på en professionel rideskole

Går du med ambitioner om at tage din ridning til det næste niveau? Så bør du se dig godt for, når du skal vælge rideskole. Det er en rigtig god idé fra starten at vælge en rideskole med et højt niveau, både når det gælder ambitionerne hos underviserne og når det handler om de til rideskolen hørende faciliteter.

Uanset om du ønsker at højne dit niveau inden for dressur ridning, eller om du gerne vil dygtiggøre dig på spring banen, bør du sørge for at såvel de fysiske rammer som rideskolens undervisningsmæssige kompetencer er i top.

Du bør vælge en rideskole som udelukkende anvender dygtige og kvalificerede instruktører, enten tidligere eller aktive ryttere, eller uddannede beridere med mange års erfaring. Og så er det selvfølgelig vigtigt at hestene er i fin stand og lever under gode og forsvarlige forhold.

Hvor finder jeg en god rideskole i omegnen af Haderslev?

Hvis du er bosat i den sydlige del af Jylland, nærmere betegnet på Haderslev kanten, er det en god idé at finde en rideskole i nærheden af din bopæl. Så skal du ikke transportere dig så langt når du skal til ridning. Vælger du at anskaffe egen hest kan du med stor fordel vælge at lade den opstalde på rideskolen. På den måde kan du få undervisning samme sted som hesten bor. Og her bør du være særligt kræsen når det gælder stald forhold, fodring og pleje af hestene.

I Haderslev finder du Ridecenter Møllen hvor Team Møllen holder til. Team Møllen er en velrenommeret rideklub for avancerede og ambitiøse ryttere som holder et semi professionelt niveau. På Ridecenter Møllen kan du gennem Team Møllen få den bedste undervisning, enten på hold eller i privat regi.

Du kan læse mere om Team Møllen og Ridecenter Møllen på Team Møllens hjemmeside team-moellen.dk.

Flere Nyheder