Få flotte Botox læber til gode priser

By:

Du kender sikkert Botox fra de ansigtsforyngende injektioner, som udglatter rynker og minimerer linjer omkring øjnene. Dette sker ved at visse ansigtsmuskler lammes og dermed slapper af.

Det mest kendte eksempel på anvendelse af Botox er ved eliminering af den karakteristiske dybe bekymrings rynke mellem øjenbrynene. Og så kan Botox også bruges i forbindelse med sved behandling. Men vidste du at du også kan få flottere og mere ungdommelige læber ved hjælp af Botox?

Hvordan bruges Botox i læber?

Måske er du lidt skeptisk over for fænomenet Botox læber. Botox er kendt som et præparat som lammer muskulaturen – og det ønsker man vel ikke i læberne?

Men her skal du være opmærksom på at Botox i forbindelse med behandling ikke sprøjtes ind i selve læben. Botox bruges til at lamme muskler omkring munden som kan have indflydelse på læbernes facon. Har du for eksempel tendens til at vise lidt for meget tandkød over tænderne i den øvre kæbe når du smiler – det såkaldte gummy smile – vil du med Botox kunne lamme de muskler som trækker overlæben for højt op.

Med en Botox injektion vil du således kunne opnå et smukt smil hvor læben folder sig perfekt omkring dine tænder uden at tandkødet kommer til syne. Og det bedste er at det ser helt naturligt ud.

Giv overlæben et løft med Botox

Er du omvendt udrustet med en smal, indadvendt overlæbe vil du med Botox kunne få den til at løfte sig og folde sig mere ud. På den måde kan du opnå fylde og facon på din overlæbe uden brug af fillers. Og skulle læben have brug for lidt ekstra fylde kan dette opnås med en mindre mængde filler end du ellers skulle have brugt.

Du kan bestille tid til en indledende konsultation angående Botox læber på https://inviocare.com/behandling/botox/.