Få hjælp til skødeskrivning af en boligadvokat

By:

I forbindelse med at du går med planer om at købe en ny bolig kan du med fordel få hjælp af en boligadvokat. Lige fra det øjeblik hvor du går og kigger på forskellige muligheder til skødeskrivning.

I starten af boligprocessen kan advokaten være behjælpelig med at undersøge om der er lokalplaner der kan have betydning for din beslutning for at købe en bolig. Det kan både være positive som negative planer. Et nyt indkøbscenter som vil gøre det nemmere at købe ind kan være positivt, men omvendt kan nedlæggelse af den nærmeste park være negativt. 

Købsprocessen

Når du har fundet en bolig som du syntes er den helt rigtig og skal til at forhandle med sælger kan du også med fordel have en boligadvokat ved din side. Han kan på dine vegne forhandle med sælger. En boligadvokat er en jurist der har specialiseret sig i bolighandel. Han har derudover en større erfaring med forhandlinger og ved hvilke emner han med fordel kan nævne, når der skal forhandles om et prisnedslag.

Udover den direkte pris på boligen er der flere andre steder boligadvokaten kan hjælpe dig med at spare penge på sigt. Det er vigtigt at der er skrevet de rigtige forbehold ind i købsaftalen. Det kan hurtigt blive dyrt at opdage en gammel svampeskade og der ikke er forbehold, så du selv skal betale for at få den udbedret.

Tinglysning

Efter at boligen er blevet købt er det tid til at få skødet tinglyst. Det kan du med fordel få hjælp af en boligadvokat. Det tinglyste skøde er dit bevis på at boligen ejes af dig. Indtil da kan sælgers kreditorer stadig tage pant i boligen. Det har ingen betydning at du har fået nøglerne til boligen og allerede er flyttet ind. I dag forgår en tinglysning elektronisk ved hjælp af et NemID.

Posted in: skøde