Få lavet indramning af flere ting

04 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Man forestiller sig mest, at når det kommer på tale at lave indramning, så er det en enkelt ting, som man indrammer.

Sådan noget er oftest et billede, et maleri, en tegning eller lignende, hvor, hvis det virkelig skal være flere ting, så tænker man på en billedcollage af enten fotografier eller billeder, som man har sammensat, men reelt set bliver det jo en enkelt kreation i sidste ende, når man beskuer det som en helhed.

Her kan det betale sig at tænke ud af boksen, selvom man praktisk talt har at gøre med en kasse, som man indsætter en ting i.

Men vi mener mere, at man kan prøve at få indført flere ting i den samme indramning, hvilket kunne ske i form af indramning i Gentofte som et eksempel.

Det kunne være, at man har nogle ting, som der begår sig i samme tema, som man gerne vil have indrammet.

indramning

Få sat det hele til indramning

Eksempelvis kunne det være ved, at man vil mindes et barns fødsel, så man indrammer noget af dåbskjolen, en sangtest fra festen og mere til, så man har mange forskellige artefakter over den samme dag, der kan stimulere sanserne og sende en retur til dengang.

Det kan have været en vigtig fodboldkamp, hvor man har et armbånd, en trøje og mere til, som der gør, at man mindes den dag.

Måske havde man en vigtig koncert, hvor man stadig har koncertbilletten, som man fik en autograf på samt et plekter.

Man skal selvfølgelig sørge for, at indramningen både passer i stilen og størrelsen til det, der skal indrammes, men det er der heldigvis kyndige mennesker, som der kan hjælpe dig med, så du ikke står alene med at skulle finde på den løsning.

Det vil da komme til at se virkelig flot ud i sidste ende!

Flere Nyheder