Få professionel autohjælp til tungvogne i Ringsted

By:

Tilhører din virksomhed en branche, hvor der i høj grad gøres brug af tunge køretøjer eller ditto maskiner – for eksempel spedition- og logistikbranchen, entreprenørbranchen, eller er du inden for landbrug eller skovbrug? Så bør du sørge for at have en god og professionel autohjælpsaftale i tilfælde af havari.

Hvor får jeg kvalificeret tungvogne autohjælp i Ringsted?

Hvis du ønsker at være tryg ved at dine køretøjer færdes på de sjællandske veje bør du alliere dig med et rednings firma som har speciale inden for redning og bugsering af tunge vogne og maskiner. Her kan du med fordel tage kontakt til Redning Danmark A/S og få en god aftale sat i stand. Redning Danmark A/S er nemlig et rednings firma som har særlig ekspertise inden for netop dette område.

Med rednings stationer fordelt over hele Danmark er Redning Danmark A/S stærkt rustet til at yde den mest optimale vejhjælp i forbindelse med havari, når det handler om eksempelvis lastbiler, blokvogne, anhængere, landbrugs maskiner eller entreprenør køretøjer og materiel. Redning Danmark A/S’ Ringsted afdeling Redning Danmark Ringsted ApS er i besiddelse af såvel særdeles erfarent personel som af den helt rigtige flåde af rednings og bjærgnings køretøjer, her under sværvogne og stærke køretøjer til fritrækning og bugsering.

Når du kontakter Redning Danmark Ringsted ApS i forbindelse med havari kan du være helt sikker på at der inden for ganske kort tid er erfarent mandskab på pletten. Redning Danmark Ringsted ApS hjælper med såvel fritrækning og bugsering af dit forulykkede køretøj som med bjærgning og bortskaffelse af eventuelt gods. Og da Redning Danmark Ringsted ApS råder over eget autoværksted kan du være sikker på at dit køretøj hurtigt er på hjulene igen.

Du kan få mere information om Redning Danmark A/S og om tungvogne autohjælp i Ringsted hos Redning Danmark Ringsted ApS via hjemmesiden redningdanmark.dk

Posted in: autohjælp