Gefion Group skaber gode rammer for beboelse

By:

Giver københavnerne tag over hovedet

Tidligere overborgmester Jens Kramer Mikkelsen (S) har fortalt om dengang, der kun stod en kran i København, som blev brugt til elastikspring. I dag er det ikke noget normalt syn at se en kran rundt omkring i hovedstaden. Dette skyldes blandt andet, at Gefion Group udvikler boligejendomme i stor stil. Her forvandles en tom grund eller en gammel, udslidt bygning til en lækker beboelsesejendom, som indflytterne bliver virkelig glade for at kunne tage i brug. Behovet for boliger i København har aldrig været større, og netop derfor er Gefion Group glade for at kunne gøre det stykke arbejde, der giver københavnerne tag over hovedet. Rundt om i København findes et væld af uudnyttet potentiale, der bare mangler en projektudvikler som Gefion Group til at skabe de gode rammer for beboelse.

Salg til boligsøgende eller investorer

Gefion Group udvikler alle former for ejendomme, så som ejerlejligheder, andelsboliger, lejeboliger og studie- og kollegieboliger, rækkehuse og villaer. Derudover udvikles også butikker, kontorer og hoteller. Det betyder med andre ord, at når du går en tur rundt i hovedstaden, så vil du ofte støde på en byggeplads, hvor det er Gefion Group, der er ejendomsudvikler. Når ejendommene står færdig, kan de således købes af enten den boligsøgende eller af en investor, der kan leje den ud.

Fra ruin til ungdomsboliger

Et af de steder Gefion Group er i fuld gang med ejendomsudvikling er på Oliebladsgade på Amager. Her har naboerne i årevis kunnet kigge over på en utrolig grim og forladt bygning, der tidligere var arkiv for Amagerbanken. Med Gefion Group som udvikler bliver denne rædsel af en bygning nu forvandlet til moderne og attraktive ungdomsboliger. Ejendommen vil få både en fælles lounge og en lækker tagterrasse. En ruin der i årevis har skændet kvarteret på Amagerbro bliver altså nu forvandlet til fantastiske boliger, som mange unge mennesker vil få stor fornøjelse af i fremtiden.

Posted in: Gefion Group