Giv hjemmet en overhaling med nye døre i alle rum

04 oktober 2022 Camilla Sørensen

editorial

Ønsker du at give dit hjem en makeover? Start med at udskifte dørene i alle rum. Det lyder som en lille ting, men det er en beslutning, der kommer til at gøre meget for helhedsindtrykket.

Klarfönster tilbyder et bredt udvalg af døre i forskellige stilarter og materialer, så du er sikker på at finde den perfekte dør til dit hjem. Husk at tage hensyn til størrelsen og formen på dine døråbninger samt eventuelle glasindsatser, når du træffer dit valg. En ny dør kan forandre dit hjem fuldstændigt – både udefra og indefra!

FSC-certificeret træ – derfor er det vigtigt

Hos Klarfönster er alle døre og vinduer fremstillet på egen fabrik i Estland, hvor der udelukkende anvendes træ fra FSC-certificerede leverandører. Og det er vigtigt.

FSC står for Forest Stewardship Council, og det er en international organisation, der arbejder for at fremme ansvarligt skovbrug. Ved kun at bruge træ fra FSC-certificerede leverandører kan vi være sikre på, at skoven forvaltes på en måde, der beskytter biodiversiteten og lokalsamfundenes rettigheder.

Så hvis du leder efter en måde at give dit hjem et nyt og frisk look på – uden at gå på kompromis med miljøet – hvorfor så ikke starte med dørene?

Dörrar

Hvilke døre skal du vælge?

Som vi nævnte, er der nogle få ting, du skal overveje, når du vælger døre til dit hjem. Men bare rolig, vores team af eksperter er her for at hjælpe dig!

Du skal nemlig bare tage højde for stil, materialevalg og budget, så burde det være muligt at finde præcis de døre, du har brug for. Hos Klarfönster designer du endda dine døre selv, så der er ikke meget, der står mellem dig og flotte nye døre til hjemmet.

Vi håber, at den artikel har bragt dig et skridt nærmere på dine nye døre – tak fordi du læste med.

Flere Nyheder