Hav en person til at kontrollere og styre fadølsanlægget

26 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Kunne du finde på at springe indover en bardisk og skænke dig en fadøl selv?

Det ville du kun, hvis du i et specielt tilfælde havde fået lov til at gøre det, og det ville nok være til et privat arrangement, hvor man havde lejet den her bar, og der var betalt for drikkevarerne forud.

I alle andre tilfælde er der for det første tale om, at man bevæger sig ind på et område, hvor kunder ikke må være, og så er det sådan set også tyveri af øl, om du så havde intention om at betale for den; for selvom du lagde pengene på disken, så skal de jo accepteres af en af de ansatte.

Derfor er det jo meget smart at kunne købe dig et fadølsanlæg selv, slutte en fustage til, og så kan man skænke sig alle de øl, man vil, uden man skal betale for det (igen), og man kan være på hvilken side af det fadølsanlæg, som man har lyst til.

Find en ansvarlig for fadølsanlægget

Men hvis du så har stillet det her fadølsanlæg frem til en fest hjemme hos dig selv og fyldt øl på det, så skal det jo gerne kunne række til en rum tid for ikke at sige i en lang periode og gerne være lidt tilovers bagefter.

Så hvis man nu er en god gruppe venner, hvor man får lidt for meget indenbords, så kan man ende med at hælde for meget øl op, glemme at lukke hanen, skænke øllene forkert og så videre.

Derfor kan det bedst svare sig, at man lader én personlig være ansvarlig for udskænkning af fadøllene, så man ved, at det kommer til at foregå korrekt og uden spild af god øl.

Man kan jo sagtens skænke øl til sig selv i den rolle, men de andre skal spørge dig om lov til at få en øl.

Flere Nyheder