Hav rengøringsmidler stående strategiske steder

27 november 2021 Anders Lundtang Hansen

advertorial

De fleste af os vælger at have langt de fleste rengøringsmidler stående det samme sted, så man altid ved, hvor man har dem, og man kan finde frem til det, man lige skal bruge, om der er tale om en enkelt ting, eller man skal bruge flere samtidig.

Det er smart at have styr på tingene på den måde, og så kan man også let se, hvad man har, og om man mangler noget, og om der skal købe nyt ind.

Desuden er rengøringsmidler tid nogle sager, der kan være ætsende eller farlige at indtage eller få på huden, hvorfor det er smart at holde dem væk fra små børn og husdyr.

Men det kan så også gøre, at man tit skal rende langt efter disse midler, når man skal bruge dem, hvilket kan være upraktisk, når man står og skal bruge dem et givent sted.

image

Sæt de rengøringsmidler, hvor du skal bruge dem

Hvis man nu bor et sted, hvor der er langt fra den ene ende til den anden, så er det ikke særligt brugbart, hvis man har de her rengøringsmidler alle sammen samlet det samme sted – også selvom det er midt i hjemmet.

For så skal man gå langt efter dem, hver gang man skal bruge dem.

Det er selvfølgelig klart, at det er en praktisk foranstaltning at gøre sig, at man tager nogle af dem med, mens man skal bruge dem aktivt, men ellers er det smart at have dem stående, hvor man bruger dem mest.

Man kan have opvaskemiddel i køkkenet, vinduesrens i et skab i en gang, toiletrens på badeværelset og så videre.

Det gør det lettere for en både at komme til dem, og via dette system kan man også nemt huske sig frem til, hvor man har tingene henne, når der er behov for dem.

Flere Nyheder