Hvad er argumenterne for at investere i et CTS anlæg?

19 maj 2021 Cecilie Mortensen

CTS anlæg er en af ting, du er nødt til at kende til som virksomhedsejer. Anlægget er nemlig forbundet med en lang række fordele – heriblandt at der kan være store energibesparelser at hente. Og hvem har ikke lyst til at spare penge på faste poster i virksomheden? Det er nok langt de fleste, som vil nikke ja til det.

Derfor skal du investere i et CTS anlæg

Få et smart system til styring af tekniske installationer

For at tage det fra en begyndelse, så står CTS for Central Tilstandskontrol og Styring. For at oversætte det til dansk, så dækker det over et system, som kan kontrollere og styre nærmest alle de tekniske installationer, der er på din arbejdsplads. Det kan være alt fra ventilation, varme, vand, belysning m.m. Det betyder også, at din bygningsansvarlige nemt og effektivt kan få et overblik over, forbrug og status på alle installationer i virksomheden. 

Spar penge på jeres energiudgifter 

I og med at et CTS anlæg giver styring og kontrol med energiforbruget, så er det også nemmere at regulere for poster, som kører unødvendigt. Og det er nemmere at tilpasse forbruget rundt i virksomheden til det behov, der er. Det betyder også, at din virksomhed i sidste ende kan spare penge på energiudgifterne. 

Spar tid i hverdagen 

Noget som også skal pointeres ved et CTS anlæg er, at der kan være meget tid at spare i hverdagen. For forestil dig bare, hvor meget tid det tager, når man skal rundt og inspicere en hel virksomhed for at undersøge, om der er tændt for varme, lys m.m. i rum, hvor det ikke er nødvendigt. 

Kunne du tænke dig at blive endnu klogere på de fordele, der følger med en investering i et CTS anlæg? Så ræk gerne ud til dette firma for at høre mere: https://ctsgruppen.dk/.

Flere Nyheder