Hvad laver en anlægsgartner?

16 januar 2022 Steffen Hansen

advertorial

Hvis du er på jagt efter professionelle, der kan varetage din have eller fællesareal, så er du havnet det rette sted. I dette indlæg vil vi nemlig kigge på, hvad en anlægsgartner laver, og hvilke type af opgaver han/hun kan hjælpe dig med. De har nemlig en bred vifte af kompetencer og stor viden, når det kommer til havearbejde. Læs med her, og bliv klogere på, hvad en anlægsgartner laver.

 

image

 

Hvad er en anlægsgartner?

En anlægsgartner er en professionel, der er ansat til at designe og vedligeholde udendørsarealer. De kan levere tjenester til både boliger og erhvervsejendomme. En anlægsgartner mødes typisk med sine kunder for at drøfte, hvad de ønsker, og udarbejder derefter en plan og et overslag for arbejdet.

En anlægsgartner er uddannet på en Gartnerskole, og har derfor den rette viden og ekspertise i at planlægge og strukturere større haveprojekter, samt vedligeholdelse af planteliv i både private – og offentlige haver.

 

Hvilke opgaver kan en anlægsgartner hjælpe med?

Når det drejer sig om havearbejde, kan anlægsgartnere hjælpe med alt, hvad der er udendørs. Dette omfatter både anlæg af plantebede, blomster og buske. Heruover kan en anlægsgartner også hjælpe med forberedelse af jord, hvis der skal anlægges en ny græsplæne eller træer i naturområder. Hvis du har brug for en ny terrasse, kan nogle anlægsgartner sågar også hjælpe dig med det.

En anlægsgartner kan også hjælpe dig med at få etableret en hel ny have. Selv hvis du allerede har en have, der trænger til en kærlig hånd, kan en anlægsgartner få det omdannet til din drømmehave, hvor der er en masse grønt og pæne blomster at se på. De fleste anlægsgartnere bliver også ansat til at varetage offentlige fællesområder i kommunen, så det altid ser pænt og vedligeholdt ud.

Hvis du står og mangler en anlægsgartner til din have eller fællesområde, så kan du finde en via linket her: https://alstraeservice.dk/anlaegsgartner/.

Flere Nyheder