Hvilken rabbitvibrator er den rigtige til dig?

By:

Vi har spurgt den populære sexshop Belugi om, hvordan man egentlig vælger den bedste rabbitvibrator? For der må da være forskellige faktorer, der spiller ind, når man skal købe kvindens såkaldt bedste ven til sin sengeskuffe.

Det skal du vide

Rabbitvibratoren er blandt det bedst sælgende stykke sexlegetøj på markedet verden over, og det skyldes, at den fungerer ualmindeligt godt for de fleste kvinder, og på det nærmeste kommer med en orgasmegaranti.

Men hvad skal du være opmærksom på, når du køber en vibrator?

1) Din erfaring spiller en rolle. Hvis du er nybegynder indenfor sexlegetøj, så kan du med fordel vælge en lille model med en enkel facon, der ikke har så stor styrke på vibrationerne. Er du mere erfaren, så gå kan du bedre spore dig ind på en facon og størrelse, der passer til dét, du kan lide.

2) Din smag har selvfølgelig også betydning, for i dag fås dildoer og vibratorer i alle de farver og materialer, du kan forestille dig. Vælg én du kan lide at se på; det er også en del af fornøjelsen.

3) Din pengepung er det sidste punkt på listen. Rabbitvibratorer fås i prisklasser, der starter ved nogle få hundrede kroner og slutter på langt over tusinde kroner. Så bestem dig på forhånd for, hvor mange penge du vil bruge på fornøjelsen.

Posted in: sexlegetøj