Hvordan kan man få en tshirt til at passe (igen)

21 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Nogle gange har man ikke lige tid til at fise i prøverummet og afprøve det tøj, man har købt, eller man får ikke af prøvet det hele, så man tager chancen efter, hvad størrelsen beskriver, som passer til det andet, man har.

Et eksempel kan være en tshirt, men desværre viser det sig, at nogle firmaer kan have deres egne fortolkninger af, hvordan størrelserne skal være, og så passer det ikke med, hvad der plejer at passe til en.

Måske har man købt en tshirt over nettet fra https://www.love-lingeri.dk/maend/t-shirt , hvor man så også har taget chancen med, at den skulle passe.
Det gør den så ikke, men man kan ikke overskue at sende den retur, eller også tænker man, at man kan få den til at passe på en anden måde.

Det er faktisk muligt at få en tshirt til at passe igen, og det vil vi forklare dig om her.

Din favorit-tshirt kan sagtens komme til at passe

Det kan jo også tænkes, at man finder en gammel tshirt i ens gemmer, som man ikke længere kan passe, men som har affektionsværdi for en, og man kan ikke nænne at smide den ud, og den er ikke gået i stykker, og man vil egentlig gerne have den på igen.

Hvis tshirten er for lille, så kan man jo gå på kur, eller man kan forsøge at lægge den i stræk. Det sidste skal man dog passe på med, da den eventuelt kan gå i stykker.

Ellers hvis tshirten er for stor, så kan man jo skære lidt af den og så det sammen med et oplæg, eller man kan sy tshirten op, så den passer bedre.

Det er jo smart at gøre nu om dage, hvor det er populært at genbruge, og man sparer på ressourcerne på den måde.

Flere Nyheder