Køb slikkepinde med selvvalgt logo

24 maj 2020 Marcus Løhde Nielsen

Mangler du ideer til en perfekt gave til den perfekte anledning? Er det studenterfesten? Fødselsdagen? Jubilæet? Det kan være svært at finde en simpel, genial ting, som alle vil elske. Men frygt ej! Der er så mange muligheder, som med garanti vil give dine gæster et smil på læben. Det kan være et sjovt bordkort eller en velkomstgave til alle sine gæster. Vigtigst er bare, at dine gæster synes det er sjovt og glædeligt.

Personlige slikkepinde

Hvis du ønsker en sjov, pæn og smagfuld ting til din fest, så bør du undersøge mulighederne hos Sugar Pilots. De er producenter af slikkepinde og er passionerede i de personlige detaljer, der kan tilføjes i slikket. Hos Sugar Pilots kan du nemlig få specialdesignet din egen tekst eller logo i deres slikkepinde. Det er en sjov idé uanset anledningen.

Du kan købe et parti af specialdesignede slikkepinde i ønskede størrelser og mængder. Alt er op til dig! Så bliver det vist ikke bedre. De har tre størrelser af slik, hver med sin egen stykpris og minimums-bestillings antal. Det sjove begynder herefter, hvor du kan vælge tekst, farve, billede og en masse andet spændende til din egen slikkepind. Du kan herefter selv vælge leverings datoen og kvantiteten.

 

Genialt til enhver begivenhed

Hos Sugar Pilots ELSKER de slikkepinde! De er ideelle til børnefødselsdagen og sågar også til guldbrylluppet. Ingen fest har nogensinde tabt sin charme af sjove slikkepinde. 

I Sugar Pilots slikkepinde kan du smage et hav af eksotiske varianter. De har leget med smage fra verdens cocktails, heri indgår smagene af Gin Hass, Mojito, French 75 og mange flere. Deres smage udvikles i samarbejde med en bartender og kok, som finder den rette balance i slikket.

Så mangler du en sjov ting til den næste fest? Så bestil din helt egen slikkepind med logo fra Sugar Pilots! Det er garanteret at være et hit. 

 

Flere Nyheder