Med en gulvafslibning får dine gamle gulve nyt liv – til en billig pris

By:

Er dine gamle gulve begyndt at se trætte og slidte ud? Det er helt naturligt, at trægulve med tiden får et noget slidt look.

Det kan gå ud over helhedsindtrykket i rummet og gøre det til et irritationsmoment, at man skal se på det, hver gang man kommer hjem.

Heldigvis er det hverken særligt dyrt eller besværligt at rette op på et slidt gulv og få det til at se ud som nyt. Det kræver blot en gulvafslibning.

Her sliber man det øverste slidte lag af, så man kommer ned til det pæne og friske træ nedenunder. På den måde får man et gulv, der ser ud som nyt, men til en brøkdel af den pris, det ville koste at skulle udskifte det helt.

Få professionel hjælp til en gulvafslibning

Medmindre man har stor erfaring på området selv, anbefales det, at man får professionel hjælp til en gulvafslibning. Ellers risikerer man nemlig, at man kommer til at gøre mere skade end gavn, hvilket i sidste ende bliver en dyrere løsning.

Med professionel hjælp er man derimod sikret et flot og holdbart resultat, som virkelig gør en forskel.

Derfor kan det godt betale sig at lave lidt research og indhente priser fra forskellige håndværkere for at finde ud af, hvad det vil koste for dig at give dine gulve nyt liv.

Få et nyt look

Når gulvafslibningen er overstået, kommer man ned til det ubehandlede træ nedenunder. Det skal derefter behandles med enten olie, lak, sæbe eller lud for at sikre, at det holder i mange år.

Dette valg er op til dig og giver forskellige fordele og ulemper samt udseende på gulvet. Hvis du fx vælger en hvidpigmenteret olie eller sæbe, får du lysere gulve.

En gulvafslibning kan dermed også føre til, at du giver gulvet og dermed rummet et helt nyt og friskt look.

Posted in: gulvafslibning