Nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper

29 juli 2020 Astrid Pedersen

Det er sommer – og det betyder at græsset i plænen skyder i vejret med raketfart. Du kan vælge at holde det nede ved hyppig græsslåning – eller du kan anskaffe en smart robotplæneklipper.

Hvad er fordelene ved en robotplæneklipper?

Hvis du er typen som decideret nyder at bruge flere timer hver sommer i selskab med din græsplæne og med din plæneklipper er en robotplæneklipper ikke noget for dig. Hvis du der imod mener at din tid kan bruges bedre på mere spændende projekter i din have kan du med fordel anskaffe en robotplæneklipper.

Med en robotplæneklipper bliver græsset nemlig slået lige, tæt og regelmæssigt uden at du behøver at røre en finger. Du får den flotteste plæne med en minimal indsats – og selve græsslåningen bliver udført på optimal vis. Din robotplæneklipper vil nemlig kunne styres ved hjælp af en smart app, som gør at du kan sætte gang i græsslåningen selv når du ikke er hjemme, på det tidspunkt af dagen hvor vejret selvfølgelig er allerbedst.

Din plæne vil være smuk og ensartet når du kommer hjem fra arbejde, således at du kan give dig i kast med andre spændende have projekter – eller bare slappe af og nyde det fantastiske resultat.

Hvordan installerer jeg en robotplæneklipper?

For at din robotplæneklipper ikke skal stikke af eller ødelægge dine bede er det vigtigt at du foretager en afgrænsning af din plæne ved hjælp af det der kaldes for kanttråd eller afgrænsnings kabel. En sensor i din robotplæneklipper vil få maskinen til at vende om så snart den når frem til denne tråd, som enten kan være placeret i jordhøjde eller fræset ned i kanten af din plæne.

Få hjælp til nedgravning af kanttråd

Hvis du ønsker at din kanttråd nedgravet i jorden kan du få et tilbud på nedgravning af kanttråd til robotplæneklipper på Kabelnedlægning.dk

Flere Nyheder