Rensning af ventilation: Et grønt og økonomisk valg

26 november 2021 Athene Eriksen

advertorial

Rensning af dine ventilationsskakter: Så er du sikret 

Har du bemærket et tiltagende dårligt indeklima eller fugtigt miljø, i din bolig, din ejendom eller på din arbejdsplads? Så kan dette være en indikator, for at det er på tide at få renset ventilationssystemerne. Når disse tilstoppes eller blokeres af rust, snavs, støv eller lignende, kan det nemlig ikke blot være til gene for din daglige laden og færden, dette kan også være direkte farligt og sundhedsskadeligt. Dette kan nemlig nemlig gøre at fugten samler sig i vægge og interiør, hvilket selvsagt ikke er ønskværdigt, da dette over tid vil forringe disse elementer.

Ydermere kan dette være til stor fare hvis der skulle opstå brand, da røgen ikke vil kunne slippe ud. Men dette vil naturligvis ikke stoppe branden i at generere mere røg. Det vil til gengæld få den til at brede sig omkring i lokalerne, fremfor at give dette mulighed for at evaporere via skakterne. For din egen personlige sikkerhed, eller dine ansatte eller gæsters, er det derfor vigtigt ikke at overse denne lille, men kritiske detalje. 

Kan jeg gøre det selv? 

Kort sagt: Nej det kan du ikke. Ventilationsskakter er nemlig altid indrettet, på forskellige måder. Nogle vil være runde andre firkantede. Nogle vil være støbt i zink eller stål, andre i beton. Mulighederne er yderst varierede og det er derfor ikke muligt at foretage en rensning, uden professionelt udstyr til formålet. 

image

Spring ikke over hvor gærdet er lavest – få bestilt tid til din rensning i dag 

Nogle steder kan det svare sig at spare, på sikkerhed og prævention af fremtidige skader, er dette ikke tilfældet. Kan du føle at det er på tide at få renset ud, så få bestilt tid i dag og undgå en fuld udskiftning i morgen. 

Kontakt din professionelle fagmand, for et tilbud.

Flere Nyheder